Authentieke webteksten of blogs laten schrijven

Authentieke webteksten of blogs laten schrijven

Authentieke webteksten of blogs laten schrijven door een tekstschrijver? Je zou het misschien liever zelf doen, teksten schrijven die echt bij jou passen. Maar ja, teksten en blogs schrijven kost tijd en die steek je liever in je eigen passie. Hetzelfde geldt voor je energie. En schrijven is ook niet echt jouw ding. Wat kun je wel doen?

Er zijn vele soorten tekstschrijvers. En zeker weten, ook passend bij jouw behoefte. Met mijn achtergrond van psychologie en passie voor taal kruip ik in jouw huid. Ik ben geboeid door de mens achter het product of dienst. Wie bent jij echt en waar liggen jouw verlangens?

Door me goed te verdiepen in jou en je product of dienst kan ik de juiste teksten laten rijpen. Authentieke teksten hebben tijd nodig en die maak ik vrij voor jou.


Wat is jouw doel

Ben jij voor je onderneming of ander doel op zoek naar een tekstschrijver? Samen met jou zoek ik graag naar de woorden die het best bij jou passen. Teksten waarin jij je thuis voelt vormen de basis voor je geloofwaardigheid.

Vele anderen gingen je voor. Eerder schreef en publiceerde ik twee verhalenbundels, waarbij ik de ervaringen en gevoelens van anderen in woorden vatte. Momenteel werk ik aan een derde verhalenbundel. De onderwerpen zijn heel divers. Afhankelijk van het beoogde doel pas ik de tekst aan, dus goed luisteren is een vereiste.

 

Wie ben jij

Mijn passie schuilt vooral in de juiste vertaling naar een authentieke tekst, waarin de beschreven persoon zich volledig herkent. Behalve naar je product of dienst is een (potentiële) klant ook benieuwd naar de persoon hierachter.

Wat drijft jou? Hoe ben jij op dit punt terecht gekomen en waar wil je naar toe? Wat is je kracht? Uit welke bronnen put jij energie? Hoe sta je in het leven, met welke kernwaarden? Allemaal vragen die mogelijk aan bod komen in de weg naar authentieke teksten voor jou.

 

KwaliTijd

Een van mijn kernwaarden in het schrijven van teksten is kwaliteit. Daarbij laat ik graag de klok buiten beeld. Kwaliteit vraagt om rijpingstijd. Kairos is daarvoor het woord, vanuit de Griekse oudheid. De natuurlijke tijd die nodig is om een idee goed te laten rijpen.

De tegenhanger van Kairos is Chronos. Deze staat voor de kloktijd, die onze westerse samenleving domineert. Tijd is geld en geld staat bovenaan op het lijstje van velen. Ik geloof echter dat KwaliTijd ook iets oplevert. Uiteindelijk misschien wel meer. Zelf breng ik de beste teksten voort als ik in rust kan werken en die leiden op hun beurt naar opbrengsten.

Jarenlang heb ik onder Chronos gewerkt en werd daar niet gelukkig van. Van binnen knaagde deze werkdruk enorm. Dit kon beslist geen kwaliteit opleveren, zei mijn gevoel. Stap voor stap kwam ik tot de ontdekking dat werken ook anders kan. Verdieping in mensen, producten en diensten vraagt om een andere mindset.

In eerste instantie misschien minder direct meetbaar, maar uiteindelijk met een beter resultaat voor alle betrokkenen. Dat is de werkwijze die bij mij past, energie oplevert in plaats van wegneemt. Net als geld kun je energie ook maar een keer uitgeven.

 

Reizen met Kairos

Sinds 2015 verblijf ik jaarlijks een aantal weken in Nepal, onder andere voor vrijwilligerswerk op een school in Bardia. Het rustige levensritme doet iets met mij, het kruipt stukje bij beetje in mijn huid en bloed. Ik was vergeten dat er zo´n diepe rust over mij heen kon komen.

En ondanks soms drukke werkzaamheden en tegenslagen laat ik me daar nooit uit het veld slaan. Alsof ook ik omringd raak door een nieuw basisvertrouwen. Dit is wat de mensen in Nepal vooral uitstralen en op mij doen overslaan. En natuurlijk weet ik dat er veel ellende achter hun rust en glimlach schuilgaat, veel meer dan in onze westerse wereld. Toch gaan zij door en bouwen op hun authentieke manier aan een toekomst.

Deze mindset neem ik mee naar huis en hoop daarvan altijd zo lang mogelijk de vruchten te plukken. Is het toeval dat ik dit jaar verliefd werd op het land van Kairos? Door een bezoekje aan mijn nichtje in Athene raakte ik bezield door de schoonheid en bijzondere sfeer van Griekenland. Twee maanden later reisde ik opnieuw naar deze betoverende stad.

Naast Nepal heb ik een tweede liefde gevonden. Terwijl ik onderweg ben in bus, vliegtuig of touctouc rijpen mijn ideeën naar de optimale tekst. Reizen met Kairos.

 

Workations

Als digital nomad hoop ik regelmatig in beide landen te mogen werken tijdens een workation. Geïnspireerd door de ideale omgeving ben ik nog beter in staat om voor jou teksten op maat te schrijven.

Raak jij enthousiast en geïnspireerd door de mogelijkheid tot authentieke webteksten of blogs? In een kennismakingsgesprek ontdek ik graag wat ik voor je kan betekenen.

Neem contact op met mij.

Dit artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan